ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ


«Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καταδικάζουν την αναίτια στοχοποίηση του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου, που είχε σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη 6 αδερφών μας για κάποια γεγονότα, στα οποία συμμετείχαν οπαδοί 2 ομάδων.

Όχι μόνο δικάζονται για το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά επιπλέον τους χρεώνουν ότι ανεξιχνίαστο έγκλημα έχει συμβεί τον τελευταίο χρόνο, από τη Λάρισα και πάνω.

Η συντονισμένη προσπάθεια των οργανωμένων οπαδών μας ενάντια σε ακραία φαινόμενα βίας, έχει φέρει αποτελέσματα, όπως μαρτυρά περίτρανα η εικόνα της Τούμπας σε ευρωπαϊκά και ματς υψηλής επικινδυνότητας.

Αυτό, όμως, δεν αναγνωρίζεται και συνεχίζεται η προσπάθεια σπίλωσης των οπαδών του ΠΑΟΚ. Το αποκορύφωμα είναι κατάπτυστα πρωτοσέλιδα, που αποθεώνουν την αστυνομική αυθαιρεσία και γυρνάνε τη χώρα στις εποχές, που επιβραβεύονταν η δράση των καταδοτών.

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά αποσκοπούν στον γενικότερο εκφοβισμό του κόσμου ή αν απλά τους ενοχλεί η συσπείρωση και η δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Αυτό, που ξέρουμε είναι ότι δεν πρόκειται να καμφθεί η αλληλεγγύη μεταξύ των οπαδών μας και ότι δεν πρόκειται να λυγίσουμε, όσο και αν μας πιέσουν.

Σε περίπτωση, που δεν δικαιωθούν οι οπαδοί μας και συνεχιστεί αυτό το κυνήγι μαγισσών προς τον κόσμο και την ομάδα του ΠΑΟΚ, οι αντιδράσεις θα είναι άμεσες και γενικευμένες».